Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Podanie ma wygladac tak
Imie:
Co Wiesz o PSP (min 2/4 zdania.):
Zainteresowanie (min 1/2 zdania.):
Opisz Siebie (min 2 zdania.):
*PSS* podania nie piszemy w odpowiedziach
Wiadomość dodana po 21 min 53 s:
Tutaj
Wiadomość dodana po 22 min 26 s:
Tutaj
Imie: Kacper (Brojanek)
Dlaczego PSP : Ponieważ chciałbym pierwszy raz na serwerze RPG być we frakcji.Bardzo mi sie podoba PSP czy SAPD,Bardzo mi sie podoba serwer.Bardzo przyjemna administracja i w ogóle .
Co wiem o PSP? Wiem że Straż Pożarna (PSP) Służy do gaszenia pożarów.I nie wolno za przeproszeniem "Olewać" żadnych pożarów .
Zainteresowania? PSP jest moim marzeniem zawsze marzyłem być w Straży pożarnej .Chciałem tam Gasić Pożary i w ogóle
,Zobaczyć jak to jest
.Nie wiem co dalej dodać :3 Więc dam emotki x'D.
Opisać siebie? Oj... No to jestem 12,5 latkiem który marzy być PSP.Troche znam sie na Straży Pożarnej np. U mnie w szkole był konkurs w którym trzeba było (dla chętnych) napisać test strażacki który napisałem. Pozdrawiam cieplutko całą administrację.
To forum nie jest naszego serwera.
odanie ma wygladac tak
Imie:Kuba
Dlaczego PSP (min 2 zdania.): Straż moim zdaniem jest ciekawa. Zgaszenie ognia i różne ciekawe akcje RP
Co Wiesz o PSP (min 2/4 zdania.): Wiem, że mam do ludzi podchodzić z kulturą. To jest frakcja nie ma czasu do ludzi wozić itp.
Zainteresowanie (min 1/2 zdania.): Interesuję się dinozaurami, geografią oraz nauką.
Opisz Siebie (min 2 zdania.): Cześć, jestem Kuba pochodzę z województwa Kujawsko Pomorskiego
jestem z Torunia. Moim hobby jest siatkówka, granie w piłkę oraz jeżdżenie na rowerze.
Imie: Karol
Dlaczego PSP (min 2 zdania.): Ponieważ bóg wskazał mi tę drogę.
Co Wiesz o PSP (min 2/4 zdania.): Dużo, ale jak nie będę czegoś pamiętał to bóg mi zawsze pomoże.
Zainteresowanie (min 1/2 zdania.): Bóg jest moim zainsteresowaniem, wiara.
Opisz Siebie (min 2 zdania.): Nazywam ję Karol Wojtyła nazywamy ,,Jan Paweł II" Chodzę do kościoła modlić się za was grzesznicy.
Strony: 1